Starity

Zombie Boy meztelenül bűvöli a vásárlókat

2011. október 24. 21:09   |   Szerző: SoLettisha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Persze nem szó szerint, csupán az ő nézőpontja felől. Zombie Boy, avagy valódi nevén Rick Genes, újabb reklámfelkérést kapott, mi pedig egy újabb lehetőséget a csodálkozásra és megdöbbenésre.

hirdetés
Zombie Boy meztelenül bűvöli a vásárlókat

Rick, aki Lady Gaga Born This Way című videójában is szerepelt, ezúttal a Dermablend Pro márkának adta horrorisztikusan kivarrt testét, hogy vele reklámozhassák legújabb terméküket. És ki más is lehetne alkalmasabb egy tuti kis alapozóreklámba, mint a világrekorder Zombie Boy.

A kisfilm egyébként a Go Beyond the Cover névre hallgat, és határozottan azt az üzenetet hordozza, hogy nem szabad a külső alapján ítélkezni. A videóban rögtön elsőként fel is teszik nekünk a kérdést: „Mi alapján ítélsz meg egy könyvet?”

Ugye milyen jó kérdés? És megjobb tanulság, hisz aki nem ismeri Ricket, és aki ellenben sokat hallott róla, szintén meglepődik a filmet nézve. A legelső képkockákon ugyanis látni engedik, hogy bizony egy elég mutatós kis pofit rejt az arcra varrt motívumok tömkelege.

A videó végén persze lehull a lepel, Rick megmutatja valós énjét, és ismét megcsodálhatjuk az egész testét borító anatómia térképet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek