Starity

Szexi rosszfiú érkezik a boszorkányok közé

2011. október 25. 11:11   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Friday Night Lights sorozat sztárja, Grey Damon is szerepet kapott a The CW 2011-es nagy dobásában, a The Secret Circle-ben.

hirdetés
Szexi rosszfiú érkezik a boszorkányok közé

Valami lehet Chance Harbour vizeiben, hiszen nem csak a boszorkányokat, de a jóképű férfiakat is vonzza a városba. A szereplőgárda tagjaként már rögtön az elején találkozhattunk Thomas Dekkerrel, Adam Harringtonnal és Gale Harolddal, akik azonnal elrabolták a női szíveket. Néhány hét eltelt és feltűnt a jóképű szőke idegen is, Chris Zylka személyében. Ha ez nem lenne elég, akkor örömetli hírünk van, ugyanis hamarosan egy újabb sármos srác forgatja fel a kör tagjainak az életét.

A TV Line információ szerint a Friday Night Lights és a The Nine Lives of Chloe King sorozat sztárja, Grey Damon is szerepet kapott a nagysikerű boszorkányos sorozatban. A fiú egy velejéig gonosz karakter lesz, aki komoly varázserőt birtokol, de hatalmát a fekete mágiában éli ki. Természetesen ez azonnal fel is kelti majd Faye (Phoebe Tonkin) figyelmét.

Grey a 10. epizódban fog először feltűnni. Addig pedig még bőven várnak ránk izgalmak a The Secret Circle következő részében, amely csütörtök este kerül levetítésre a The CW csatornán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek