Starity

Caramel nem fél az új tehetségektől

2011. október 25. 14:02   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új lemezzel és nagykoncerttel készül a jövő évre a Megasztár győztes Caramel, aki a privát életben divatbemutatókra jár, ugyanis gyönyörű vietnámi származású barátnője gyakran megfordul a kifutón.

hirdetés
Caramel nem fél az új tehetségektől

Egy exkluzív divatshow-n kapta mikrofonvégre a Tabu TV a háttérben megbúvó énekest, aki elárulta, a jó kapcsolat számára olyan, mint egy lemez: dolgozni kell rajta, tenni kell érte.

Arra a kérdésre, hogy fél-e az új talentumoktól, egyértelműen azt felelte: „Tehetségek voltak, vannak, lesznek. Csakis a rátermettség dönti el, hogy ki marad sikeres.”

A szintén egy tehetségkutatóban feltűnt sztár rivalizálás nélkül mindig örömmel fogadja azokat az új előadókat, akik érzelmileg meg tudják érinteni. Azonban szerinte az idő múlásával sokan lemorzsolódnak bizonyos képességek hiányában, sokaknak pedig abszolút nem is ebben a szakmában lenne a helye.

A nap huszonnégy órájában dolgozó Caramel sikere egyik kulcsának a szerencsét tartja, de a lényeg mégis abban látja, hogy több lábon állva, mindig megújulva folyamatosan a köztudatban kell maradni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek