Starity

Mariska Hargitay ismét örökbe fogadott

2011. október 25. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő ismét hatalmas szívéről és önzetlenségéről tett tanúbizonyságot: néhány napja egy kisfiút fogadott örökbe.

hirdetés
Mariska Hargitay ismét örökbe fogadott

A magyar származású amerikai sorozatsztár, Mariska Hargitay és férje, Peter Hermann néhány napja ismét örökbe fogadtak, mégpedig egy kisfiút. A házaspárnak van egy közös csemetéje, az ötéves August, illetve fél éve egy kislányt is örökbe fogadtak. Vajon Mariska a család növekedése miatt szállt ki a sorozatból?

Ez utóbbi kérdésre ugyan nem adott konkrét választ a színésznő, mindösszesen annyit mondott, hogy több időt szeretne családjának szentelni – ám néhány nappal ezelőttig senki sem gyanította, hogy bővül a família.

„Vicces volt, a keresztfiam nyolc hónapja született, és a fiam összes cuccát odaadtam neki” – tehát Mariska nagy bevásárlás előtt áll, már ami a kék babaholmikat illeti. „Csodálatos, hazajöttünk, és nem történt semmi. A barátaink csak átjönnek megnézni a picit, olyan nyugalmas.”

hirdetés

A másik pici, a jelenleg fél éves, színes bőrű Amaya – akit egyhetesen fogadtak örökbe Mariskáék – is jól van, viszont koránál fogva nem biztos, hogy érzékeli Andrew Nicolas érkezését, aki egyébként fehérbőrű – így a Hargitay-Hermann család eléggé nemzetközi.

A boldog, immáron nagycsalád még mindig sokk hatása alatt van, hiszen a színésznő elárulta, hogy mindösszesen egy héttel Andrew érkezése előtt adták be az adoptálási papírokat, és elmondása szerint, sosem gondolták, hogy néhány nappal később már a karjaikban tarthatják a kisfiút.

Mariska az örökbefogadott gyerekekkel

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek