Starity

Király Lindát eljegyezte a barátja

2011. október 26. 10:10   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Amerikában élő magyar sztár eddig nem nagyon beszélt a magánéletéről, de most kivételt tett. Olyan hírt osztott meg, amiről eddig senki sem tudott, és meglepetést okozhat.

hirdetés
Király Lindát eljegyezte a barátja

Király Linda mindig is igyekezte megvédeni magánéletét, és nem beszélt senkinek sem róla, de a napokban megosztott a rajongóival egy igencsak fontos hírt.

Tavaly karácsonykor történt, amikor is barátja, Zsombor filmbe illő jelenet közepette kérte meg a kezét. Erről beszélt az Új Ász olvasóinak.

„25-én este a barátaimnál ünnepeltünk, amikor csöngettek. Én nyitottam ajtót, és a döbbenettől azt sem tudtam, sírjak vagy nevessek, mert a küszöbön ott állt Zsombi, kezében egy hatalmas ajándékdobozzal. Kibontottam és láttam, hogy telis tele van papírhulladékkal” – mesélte a sztár.

Az énekesnő a közeljövőben biztosan nem áll oltár elé, ugyanis rengeteg munkája van.

„Mire megtaláltam benne a kis dobozkát, Zsombor már térdre ereszkedett és megkérte a kezem. A házban szem nem maradt szárazon, én persze boldogan igent mondtam. Eddig erről szándékosan nem beszéltem senkinek, és arra is mindketten figyeltünk, hogy nyilvános helyen ne viseljem a gyűrűt. Most azonban, hogy lassan egy éve járunk jegyben, úgy gondolom, nincs értelme tovább titkolóznunk” – folytatta tovább Linda.

Sok boldogságot kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek