Starity

Angelina Jolie Auschwitzba látogatott

2011. október 26. 21:09   |   Szerző: judy91

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hollywoodi színésznő, Angelina Jolie mindenkit meglepve múlt szombaton Auschwitz-Birkenauba, az egykori náci haláltáborba látogatott.

hirdetés
Angelina Jolie Auschwitzba látogatott

Az utazás olyannyira titkos volt, hogy még a tábor területén működő nyilvános múzeumban is vonakodtak attól, hogy megerősítsék a színésznő ott jártáról szóló híreszteléseket.

„Sem megerősíteni, sem pedig cáfolni nem tudom ezt az információt” – nyilatkozta Tomasz Sawicki, a múzeum szóvivője egy lengyel bulvárlapnak, a Faktnak.

A szemtanúk elmondása szerint Jolie egymaga, testőrök kísérete nélkül fedezte fel a volt náci és német koncentrációs tábort. A képek tanulsága szerint az útra párja, Brad Pitt édesanyja, Jane Pitt is elkísérte.

Nem tudni azonban, hogy a színésznő, aki már tíz éve tevékenykedik aktívan az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának jószolgálati nagyköveteként, személyes okokból, a humanitárius munkájának köszönhetően, vagy esetleg egy újabb filmprojekt miatt utazott a táborba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek