Starity

Cusack és Knoxville focis filmben nevettet

2011. október 27. 06:06   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két színész már számos vígjátékban szerepelt, most azonban egymás oldalán szeretnének mosolyt csalni a nézők arcára a Carnival! című filmmel.

hirdetés
Cusack és Knoxville focis filmben nevettet

John Cusack és Johnny Knoxville neve bizonyára ismerős a vígjátékok kedvelőinek, korábban azonban még nem láthattuk őket ugyanabban a filmben. Mint mindennek, ennek is eljött az ideje, így a Carnival! című közös komédiájukat 2012 januárjában kezdik forgatni Rio de Janieróban. A filmet Josh Stern rendezi, a forgatókönyvet David Styne írta, és a címnek megfelelően a Riói karnevál ideje alatt játszódik majd.

A történet szerint Cusack egy játékos megfigyelőt fog alakítani, akit azért küldenek Brazíliába, hogy a világ legjobb játékosát megkörnyékezze, és egy ügynökség részére leszerződtesse. A film pedig ott kezd majd igazán beindulni, amikor a megfigyelő legjobb barátja – akit Johnny Knoxville alakít – szerelmi viszonyba bonyolódik a focista barátnőjével.

John Cusackot legközelebb a 2012 márciusában megjelenő The Raven című filmben láthatjuk viszont, mint Edgar Allan Poe, a Jackass-sztárja pedig nemrég kezdte el forgatni a Last Man Standing című filmet Arnold Schwarzenegerrel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek