Starity

Paul Wesley lánynak öltözött gyerekkorában

2011. október 27. 15:03   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Vampire Diaries sztárja mindig valami vad jelmezt szeretett volna magára ölteni gyerekkorába, de e helyett lánynak nézték.

hirdetés
Paul Wesley lánynak öltözött gyerekkorában

Közeledik a Halloween. Az ünnepet hatalmas felkészülés és érdeklődés övezi Amerikában, amely a sztárokat sem kerüli el. A The Vampire Diaries sorozat szereplői is már készülnek a szellemes bulikra, bár az idei jelmezüket legtöbben még titokban tartják.

Paul Wesley egy interjú során elmondta, hogy gyermekkorában mindig is nindzsa vagy punk énekes akart lenni. Végül az utóbbi mellett döntött, elég kevés sikerrel. Parókát húzott, és egy olyan műfogsort tett fel, amelyben úgy nézett ki, mintha hézagos lenne a foga. Állítása szerint azonban, a helyett, hogy kemény rockernek tűnt volna, inkább egy fogatlan kislánynak nézték a lágy vonásai miatt, és ez a mai napig rosszul érinti.

Mára ugyan a fiú kikupálódott rendesen, ő lett az egyik legnépszerűbb sorozatszár, és nagy valószínűséggel még véletlenül se nézné senki lánynak, akármilyen gúnyát húz magára. Az idei halloweent párjával tölti a színész, de azért reméljük valami szexi kosztümöt magára ölt a hagyományok kedvéért és megosztja a világgal az egyik közösségi oldalon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek