Starity

Király L. Norbi korábban nem értett a divathoz

2011. október 28. 12:12   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Király L. Norbival egy divatbemutató kapcsán beszélgetett a Tabu Tv. Megtudtuk többek közt, hogy Norbi anno magas talpú sportcipőket hordott és teleaggatta magát ezüst ékszerekkel.

hirdetés
Király L. Norbi korábban nem értett a divathoz

„Azt nem mondom, hogy folyamatosan követem a divatot, mert például szkafanderekben nem fogok járkálni, az nem az én stílusom, de azért jó, ha tudom, hogy mondjuk már nem a buffallo a divat, hanem más fajta cipők, más fajta ruhák. Hordtam én is ilyeneket, olyan magas talpú cipőim voltak, hogy összeestél volna” – meséli a tehetséges énekes, aki nagyon élvezi legújabb munkáját, a riporterkedést is.

Persze a divatbakik mellett a mindennapokról is szívesen beszélt az X-Faktorban feltűnt sztár, akinek jelenleg a karrierje és a magánélete is sínen van. Sőt, még választania sem kell a munka és a szerelem közül: „Az a legnagyobb szerencsém, hogy nem kell választanom. A szerelmem miatt nem kell a munkámat választanom.”

„Most azért többet tudunk együtt lenni, mert megpróbálom az időmet úgy beosztani illetve beosztatni, hogy jó legyen. Ez az a kapcsolat, ami »az« a kapcsolat – tehát a lényeg: kompromisszumképesség” – magyarázza Király L. Norbi, aki úgy tűnik, most végre megtalálta az igazit, és az igazi is őt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek