Starity

Az Ikrek távoztak harmadikként az X-Faktorból

2011. október 29. 22:10   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hétről hétre fogynak a versenyzők. Szombat este tíz produkció lépett a színpadra, de most is távoznia kellett valakinek. A harmadik kieső az Ikrek.

hirdetés
Az Ikrek távoztak harmadikként az X-Faktorból
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Keresztes Ildikó múlt szombati hisztije egész héten az újságok hasábjain szerepelt. Nem telt el úgy nap, hogy ne ütköztünk volna bele egy-egy cikkbe vagy interjúba, ami ezt a témát taglalta volna. Habár ma este a versenyzők rockdalokat adtak elő, lehetett érezni a levegőben azt a félelmet, hogy nem történik-e meg újra az, ami múlt héten. De nem kerültük el, három csapat maradt a legvégére a színpadon, az Apollo 23 megmenekült, viszont a bili most nem borult ki.

Sokkhatás nélkül így sem maradtunk: Ördög Nóra alig öt centiméteres haja mintha Morgan Freeman frizurája alapján készült volna el, vagy csak egy kicsivel több hajlakk került rá.

A tavalyi év legjobb női hangja, Janicsák Veca volt a ma este sztárvendége, aki profizmusával újra elkápráztatta a közönséget. Produkciója után mindenki lélegzet visszafojtva várta azt, hogy a nézők hogyan is döntöttek. Ez alapján kiderült, hogy a Rocktenors és az Ikrek kapták a legkevesebb szavazatot. A párbajt a Hajdu lányok kezdték, és ez is volt az utolsó daluk, amit előadtak az X-Faktor színpadán: 3–1 arányban a mentorok őket küldték haza.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek