Starity

Alexandra Burke veszi át Kelly mentoráltjait

2011. október 30. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

11 órán át tanácskoztak az X Factor főnökei, mivel semmilyen szabály nincs arra, mit tegyenek, ha egy mentor idegösszeomlást kap. De végül megszületett a döntés!

hirdetés
Alexandra Burke veszi át Kelly mentoráltjait

Az eddigi hírek arról szóltak, hogy Kelly torokgyulladás miatt nem szerepel az X Factorban, azonban kiderült: idegösszeomlást kapott!

A Destiny's Child énekesnőjénél egy olyan idegi eredetű torokzárat véltek felfedezni, amivel az orvosok ritkán találkoznak! Ott kellett hagynia a produkciót, és egy Los Angeles-i klinikára került. Az énekesnőnek így egy időre le kell mondania mentori teendőiről.

A 11 órás tanácskozás azzal zárult, hogy Kelly nem folytathatja munkáját, de három mentorral szabálytalan lenne a verseny folytatása, így Alexandra Burke ugrik be az énekesnő helyére, míg Rowland rendbe nem jön.

A sztár egy papírra vetette a következő sorokat a kórházból: „Nem haragszom Tulisára, bár a verseny hevében iszonyúan feldühített, azt hittem, megfulladok az indulattól.”

Az orvosok véleménye szerint az énekesnőnél toroködémát okozott a stressz. Reméljük, hamarosan felépül, és folytathatja munkáját az X Factorban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek