Starity

Nicole Richie Jennifer Lopeznek öltözött

2011. október 31. 10:10   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár hivatalosan ma ünneplik a Halloweent, a legnagyobb partik már tegnapelőtt lezajlottak. Az előestés összejövetelek idén sem múltak el sztárok nélkül: Kim Kardashian Méregcsóknak, Nicole Richie JLónak öltözött.

hirdetés
Nicole Richie Jennifer Lopeznek öltözött

A hírességek idén is ötletesebbnél ötletesebb ruhákba bújtak Halloween ünnepén. A megszokott Heidi Klum-parti mellett Kate Hudson is nagyszabású bulit tartott, melyre többek között Rashida Jones, Emmanuelle Chriqui, Zooey Deschanel és Nicole Richie is hivatalos volt.

Míg Kim Kardashian a Midori-ünnepségen Méregcsóknak öltözött, addig Nicole Richie Jennifer Lopezként jelent meg Goldie Hawn lányának Pacific Palisades-i mulatságán.

Köztudott, hogy a celeblány sosem szeret mellélőni, ha öltözködésről van szó, így nem véletlen, hogy ezúttal a világ egyik legszexisebb nőjének ruháiba bújt.

Persze nem ő volt az egyetlen, aki sokkolta a nagyérdeműt: Jessica Alba elcsúfított boszorkányként, Jennifer Love Hewitt Angelina Jolie-ként, Emma Roberts Playboy-nyusziként, Gwen Stefani Hamupipőkeként, Nicky Hilton pedig Piroskaként érkezett meg Hudsonékhoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek