Starity

Elképesztő jelmezekkel sokkoltak a sztárok Halloweenkor

2011. október 31. 15:03   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amerikában a legtöbb ember jelmezbe bújik Halloween ünnepén, bulizik, járja az utcákat, vagy éppen bekopogtat másokhoz. Kedvenc sztárjaink pedig az interneten osztották meg néha ijesztő vagy érdekes jelmezeiket.

hirdetés
Elképesztő jelmezekkel sokkoltak a sztárok Halloweenkor

Sokan előrehozták a Halloweent, és már a hétvégét is bulizással töltötték. Az előző cikkünkben is szót ejtettünk már néhány jelmezről, azonban a következő összeállításban még több celebrucit mutatunk be nektek.

Bár hazánkban ennek az ünnepnek nincs akkora hagyománya, viszont a tengerentúlon és Angliában is igen jelentős eseménynek számít. Ilyenkor az emberek – csakúgy, mint nálunk farsangkor –, őrült jelmezekbe bújnak, és jól érzik magukat. Ez alól a sztárok sem lehettek kivételek, és elárasztották az internetet a jelmezeikről készített képekkel. Hogy kié a legötletesebb, vagy a legfélelmetesebb, azt döntsd el magad.


Lea Michele

Ilyen az, amikor az egyik sztár megihleti a másikat. Lea Michele kedvenc filmje, a Fekete hattyú alapján készítette ezt a jelmezt, ahol Natalie Portman viseli ezt a ruhát. A színésznő inkább a jó, fehér hattyú szerepét választotta, a gonosz fekete hattyú helyett. Ezt meg is értjük, mi sem gonosznak ismertük meg, az eddig botránymentes Leát.


Heidi Klum

Heidi Klum a felismerhetetlenségig elváltoztatta magát. Ő egyszerűen, egy lecsupaszított emberi testnek öltözött. Reméljük, a festék azért le fog jönni, és a szépséges szupermodell ismét a régi lesz. De egy biztos, hogy ha így járkálna az utcán, nem kellene rajongói megrohamozásoktól tartania, ugyanis senki sem jönne rá, hogy a sok izomköteg mögött Heidi lapul.


Amber Riley

Úgy tűnik, a Glee-sztárokat, idén a kedvenceik ihlették. Lea Michele után Amber Riley is egy másik híresség bőrébe bújt. Az ő választottja pedig nem más, mint Nicki Minaj volt. Szivárvány színű parókát öltött magára, melynek felső része erősen hasonlít egy vattacukorra. Ruházata is elég színesre sikeredett, és természetesen, a grimaszolás sem maradhatott el.


Snooki

Snooki az, akinél erősen bajba voltunk. Ha a valóságshow-szereplő nem világosít fel minket, ki nem találtuk volna, hogy minek öltözött. Leopárdnak! Logikus, végül is ott vannak a testét borító foltok és a csúnya vicsorítás is. Azonban azt még mindig nem értjük, hogy a kebleit alig takaró, törölközőnek látszó tárgynak mi köze van a leopárdokhoz. Mindegy is, hiszen Halloweenkor mindent lehet, és ilyenkor a legőrültebb és legkihívóbb szerelések is elfogadhatóak.


Sofia Vergara

Sofia Vergara Angry Birdnek öltözött. A játék feletébb népszerű az utóbbi időben, és úgy tűnik, a kolumbiai színésznőt is rabul ejtette. Azért reméljük, őt nem fogják kilőni egy csúzliból.


Chris Colfer

Chris Colfer egy kagylórák bőrébe bújt. Az ilyen kis állatok nem éppen hasonlítanak a rákokra, így nem kell csodálkozni a fiú szerelésén. Ám a jelmezt még így is felturbózta egy kicsit a 80-as éveket idéző szemüveggel, valamit a sok csillogó anyaggal.

Fotók: www.hollywoodlife.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek