Starity

Veszélyben Tarány Tamás szombati fellépése

2011. november 02. 20:08   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor versenyzői minden nap szoros időbeosztásban dolgoznak a szombat esti produkcióikon, ám néha nem minden alakul a tervek szerint.

hirdetés
Veszélyben Tarány Tamás szombati fellépése

Tarány Tamás megnémult. Az X-Faktor versenyzőjének hangja kedden teljesen elment, jelenleg a gyógyulásra a koncentrál, hogy hétvégére minden a tervezett szerint alakuljon.

„Szombaton minden beleadva énekeltem a Best of You-t, amelyet a főpróbán és korábban is többször előadtam, ugyanolyan intenzitással. Ez egy kemény dal, szinte már üvöltöttem a végén. Vasárnap felkeltem, még tudtam énekelni, de nehezebben jöttek ki a hangok, mint addig. Közben meg is fázhattam, mert a táncpróba után kimelegedve mentem át a Corvinba – nyilatkozta az énekes az [origo]-nak. – Kedden aztán nem tudtam felénekelni a dalt a stúdióban, egy órát szenvedtünk vele, este pedig alig bírtam megszólalni.”

Facebook-oldalára rengeteg ötlet érkezett, hogyan tudná minél hamarabb visszaszerezni énekhangját, még Vastag Csaba is ajánlott neki egy tablettát.

„Amúgy jól éreztem magam szombaton, talán az adrenalin miatt még jobban sikerült az előadás, mint a főpróbán. Amikor színpadra állok, az olyan, mintha filmszaladásom lenne. Visz a lendület, hajlamos vagyok sietni, ezen dolgozom, hogy tartsam a gyeplőt” – tette hozzá a korábban biztonsági őrként dolgozó versenyző.

Legutóbb Bagosi Alexa produkciója került veszélybe, aki a táncpróbán rosszul lépett, és kisebb törés keletkezett a lábában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek