Starity

Rihanna nem lép Whitney Houston nyomdokaiba

2011. november 03. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő sokak meglepetésére elutasította a Több, mint testőr című film főszerepét, mert szerinte ciki egy sztárnak musicalben szerepelnie.

hirdetés
Rihanna nem lép Whitney Houston nyomdokaiba

Rihanna elutasította a Több, mint testőr című film remake-jének főszerepét. Az 1992-ben forgatott film nagy sikert aratott Whitney Houston-nal és Kevin Costner-rel a főszerepben, így nem csoda, hogy tizenkilenc év elteltével ismét előveszik a nagyszabású alkotás témáját.

A hollywoodi pletykák szerint Rihanna lett volna a női főszereplő de, az énekesnő nem fogadta el a felkérést. A barbadosi szépség egy egyszerű indokkal magyarázta a szerep elutasítását. Személy szerint, ő ki nem állhatja, ha egy énekes musical szerepet vállal.

A ruháitól szívesen megváló sztárnak a színészettel nincs semmi baja, sőt, izgalmasnak találja, ha valaki más bőrébe bújhat, de úgy tűnik nem a Whitney által alakított Rachel az álomszerepe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek