Starity

Kim Kardashian nem követi férjét a Twitteren

2011. november 03. 17:05   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű valóságshow-sztár és üzletasszony, Kim Kardashian 72 nap után adta be a válóperes papírokat. Ezek után már a méretes jegygyűrűjét sem viseli, sőt, már nem is hajlandó követni leendő exférje Twitterét sem.

hirdetés
Kim Kardashian nem követi férjét a Twitteren

Hidegzuhanyként érte a világot, hogy a realityceleb, Kim Kardashian 72 nap után beadta a válókeresetet férjével, Kris Humphriesszal szemben. Mivel nem mi éljük át ezt a nehéz időszakot, össze is szedtünk néhány dolgot, amikkel hasznosabban is eltelhetett volna tölteni ezt az időszakot. Azonban, ha a válás nem lenne elég, itt a legújabb megdöbbentő hír: Kim már nem követi férjét a Twitteren!

A többféle üzleti ágban is tevékenykedő nő most, hogy már nem követi férjét, csak 152 Twitter-profilra van feliratkozva. Ennek ellenére Kris még mindig figyelemmel kíséri leendő exnejét. Kimnek egyébként férje 664 ezer követőjével ellentétben majdnem 11 millió jegyzett olvasója van.

Néhány napja olyan hírek is szárnyra keltek, miszerint csak a közös valóságshow-juk miatt házasodtak össze. Ezek a hírek Kimhez is gyorsan eljutottak, mert szükségét érezte egy olyan levél megírásának a rajongói és mindenki felé, melyben közli, hogy ő igenis szerelemből házasodott.

Kim levele így szól:

„Talán ez a legnehezebb dolog, amit valaha is meg kellett írnom. Látom, hogy sokan támogatnak, és én nagyon hálás vagyok a rajongóknak, a barátoknak és a családomnak, akik segítenek ebben a nehéz időszakban. Megpróbálom nem elolvasni a médiákban megjelenő negatív híreket, de nehéz őket elkerülni. Az első és legfontosabb dolog, hogy én szerelemből házasodtam. Nem hiszem el, hogy még ezt is bizonygatnom kell. Nem pazaroltam volna el ennyi időt egy show miatt sem! Az életemet megosztom egy valóságshow-ban, de az esküvőm előtt elgondolkodtam, hogy annak is részese legyen-e mindenki, de utólag kiderült, hogy talán nem ez volt a legokosabb döntés. De én ilyen vagyok! Filmeztük Kourtney-t a szülése közben, Khloe esküvőjét, a legjobb és legszomorúbb pillanatainkat. Ezek mind igazi pillanatok. Ez tesz minket azokká, akik vagyunk. Osztozunk, adunk, szeretünk és nyitottak vagyunk!

Mindenki, aki ismer engem, az tudja, hogy reménytelenül romantikus alkat vagyok! A szívem és a lelkem egészével szeretek. Annyira akartam egy családot, gyerekeket és egy valódi életet, hogy talán túl hamar vágtam bele a dolgokba. Hittem a szerelemben és az álmokban, amiket annyira akartam. Úgy éreztem magam, mint egy gyors hullámvasúton, ahonnan nem szállhattam le, pedig tudtam, hogy talán azt kellett volna tenni. A műsor felvételei alatt kaptam olyan tanácsokat, hogy talán véget kellene vetnem a kapcsolatomnak, de nem tudtam, hogy csináljam, és nem akartam csalódást okozni sok embernek.

Én őszinte vagyok, és remélem, hogy tisztelitek a bátorságom, mert ezeken nem könnyű keresztülmenni. De tudom, hogy nekem követnem kell a szívemet. Soha nem állt szándékomban megbántani senkit sem, és teljes mértékben felelősséget vállalok a tetteimért és a döntéseimért. Ez egyszerűen nem vált tündérmesévé, mint én azt reméltem.

Vannak hírek, melyek szerint nekem több millió dollárt hozott ez az esküvő. Ezek a kijelentések egyszerűen nem igazak, és annyira szomorúvá tesz engem, hogy még nekem kell emiatt is magyarázkodnom. Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki nem sajnálta az idejét, és eljött az esküvőmre, hogy pénzt és ajándékot adományozhasson a Dream Foundationnek.

Sajnálom, ha mégis megbántottam valakit, de az édesapám mindig azt mondta nekem, hogy a szívemet kövessem, és azt hiszem, hogy most tényleg önmagam vagyok.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek