Starity

Új sorozatban tűnik fel Chelsea Kane

2011. november 03. 21:09   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chelsea Kane egy újabb sorozat stábjához csatlakozik, amelyet az ABC Family készít majd.

hirdetés
Új sorozatban tűnik fel Chelsea Kane

Chelsea Staub, vagyis az újabban Chelsea Kane-ként emlegetett színésznő mostanában nem sokat hallat magáról, a hírek szerint azonban hamarosan ismét forgatásba kezd. Az ABC Family ugyanis nemrég jelentette be, hogy Chels csatlakozik a legújabb sorozatuk stábjához.

A Jonas Stellájaként megismert hölgyemény egy Penny nevű lányt alakít majd a csatorna legújabb, Baby Daddy című sorozatában. Chelsea nemrég írta alá szerződését a pilot epizódra, melyben Derek Theler, valamint Cameron Deane Stewart mellett szerepel majd. A forgatást várhatóan idén decemberben kezdik Los Angelesben.

A Baby Daddy egyébként fél órás részekből álló műsor lesz, melyet Den Berendsen rendez, aki a The Nine Lives of Chloe King alkotója is. A történet egy Ben nevű fiúról szól, aki éppen a húszas éveiben jár, amikor hatalmas meglepetés éri: egyik volt barátnője egy babát hagy az ajtaja előtt. Ben eldönti, hogy felneveli a gyermeket édesanyja, fiútestvére, Danny nevű legjobb barátja (Theler), valamint női barátja, Penny (Kane) segítségével. A bökkenő csupán az, hogy Penny titkon szerelmes a fiúba.

Chelsea Kane jelenleg nem csupán az új sorozaton munkálkodik, hiszen a Dancing with the Stars egyik finalistája, valamint várhatóan szerepelni fog majd a Disney legújabb filmes musicalében, az Elixirben is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek