Starity

Rebecca Black titokban forgatott klipet

2011. november 03. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Friday énekesnője egy újabb klipelőzetessel örvendeztette meg a rajongóit, így idén ez lesz a harmadik kisfilmje.

hirdetés
Rebecca Black titokban forgatott klipet

Rebecca Black igen sikeres évet tudhat magáénak. Nem elég, hogy a Friday című dalával betört a slágerlisták elejére, s míg rengeteg híres énekesnő vágyik arra, hogy a Glee feldolgozza az egyik dalát, Rebeccának ez is sikerült. Innentől nem volt megállás, szerepet kapott Katy Perry Last Friday Night című klipjében, és megnyerte élete első díját, méghozzá a Teen Choice Awardson a Web Star kategóriában.

Ha ez mind nem lenne elég, júliusban megjelent második klipje, My Moment címmel. De Rebecca ezek után sem áll meg, hiszen ma tette közzé hivatalos Twitter-oldalán a jó hírt: „Új klipet forgattunk, nézzétek meg az előzetesét a YouTube-csatornámon. Remélem, tetszik.”

A szám a POI, azaz Person of Interest címet viseli. A klipben majd láthatjuk Rebeccát gokartozni, és különféle lényekkel táncolni. Miss Black a teljes klip megjelenésének dátumát nem árulta el. Reméljük, hogy ezúttal Rebecca Black tényleg megszeretteti magát az emberekkel, és valóra válik az álma, azaz elismert énekesnő lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek