Starity

Maradandót alkottak az Alkonyat sztárjai

2011. november 04. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Lautner, Robert Pattinson és Kristen Stewart kéz- és lábnyoma immáron a Hollywoodi sétányon virít.

hirdetés
Maradandót alkottak az Alkonyat sztárjai

Cementbe foglalták a Twilight-filmsorozat sztárjainak kéz-, illetve lábnyomát. A ceremóniára tegnap, november 3-án került sor a Grauman’s Chinese Theatre előtt Hollywoodban.

„Pokolian ijesztő ez az egész. Már el is felejtettem, milyen meleg van Kaliforniában, nem kellett volna ennyire kiöltöznöm. Ez egy hatalmas megtiszteltetés, tekintve, hogy milyen fiatalok vagyunk. Egyszerre nevetséges és lenyűgöző” – nyilatkozta Robert Pattinson az eseményen.

„Van néhány pillanat az életben, amelyeket nehéz megmagyarázni – tette hozzá Lautner. – Ez is egyike azoknak. Tényleg olyan álomszerű, magam sem hiszem el.”

Az ördögi hármas leányzója szokása szerint rövidre zárta a mondandóját, s elintézte azzal, szerinte senkinek sem kell beszédet mondania, így kurtán kifejezte meglepettségét az „őrület” szóval.

A Hajnalhasadára már csak néhány napot kell várnia a rajongóknak, mely minden bizonnyal elsöprő sikerrel fog tarolni a mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek