Starity

VV5: pofonnal fogadta szerelme Cristofelt

2011. november 04. 09:09   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az RTL Klub megadta Cristofel és Veronika számára, hogy a villa falain belül teljesedjen ki a szerelmük. A fiút azonban egy ütéssel fogadták.

hirdetés
VV5: pofonnal fogadta szerelme Cristofelt

Több tízezer rajongó követelte vissza Cristofelt a Való Világ 5-be és úgy tűnik a show készítői beadták a derekukat. A kubai csődör visszaköltözéséről egy internetes szavazás döntött. A 19 éves srác boldog, hogy újra a villa lakója lehet, már ha csak egy rövid időre is, hiszen így beteljesítheti a küldetését.

A fiú tegnap este lépett be a villa kapuján, és azonnal térdre borult Veronika előtt egy szál vörös rózsával a kezében. A kacsacsőrű lány azonban, annak ellenére, hogy nagyon hiányolta a szerelmét, egy pofonnal fogadta a gáláns lovagot, hiszen még mindig nem tette túl magát Cristofel levelén.

Alekosz exmenyasszonya már tudott a fiú érkezéséről, csak a pontos időpontot nem közölték a lakókkal, így mindenkit meglepetésként ért, hogy ilyen hamar visszatér a játékba a nagyszájú skalpvadász. Cristofel fő célja, hogy megbékítse a fekete hajú lányt, és szeretné megmagyarázni az általa írt sorokat, amit meggondolatlanul hagyott hátra maga után.

A találkozás a pofon után a régi-új villalakó kedve szerint alakult, hiszen Veronika szíve rövid időn belül megenyhült, és elkezdte újra inni a fiú szavait. A szerkesztők remélik, hogy egy megismételhetetlen és eddig még soha nem látott esküvőre is sor kerülhet a televíziózás történelmében, hiszen Cris feltett szándéka nőül venni a csókos szájú szilikoncsodát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek