Starity

Új klippel jelentkezett a Brown Eyed Girls

2011. november 05. 16:04   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma jelent meg a négy tagú koreai lánybanda, a Brown Eyed Girls legutolsó albumának újracsomagolt változata, amihez egy megindító videó és egy tökéletes ballada tartozik.

hirdetés
Új klippel jelentkezett a Brown Eyed Girls

November negyedikén jelent meg a Brown Eyed Girls legutolsó albumának újracsomagolt változata. Két nappal a megjelenés előtt a lánybanda kiadója mindenkinek elérhetővé tette a lányok új dalához tartozó klip előzetesét, most pedig már mindenki megnézheti a teljes filmet a Cleansing Cream című számukhoz, ami igencsak szívbemarkolóra sikeredett.

A csapat tagjai egy pillanatra sem jelennek meg a kisfilmben, helyettük hivatásos színészek mesélnek el egy kísértettörténetet, mialatt a lányok vokáloznak.

Ezt a megható számot, csak az újra csomagolt albumváltozat tartalmazza. A Cleansing Cream állítólag egy tradicionális K-pop ballada és így érthető is, hogy a lányok eléggé lassú számmal rukkoltal elő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek