Starity

Cher Lloyd megváltoztatja magáról a véleményt

2011. november 04. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő azt ígéri, a Sticks & Stones befolyásolja majd a róla alkotott képet.

hirdetés
Cher Lloyd megváltoztatja magáról a véleményt

Nemcsak a brit, de a világsajtó is gyakran bírálja a tavaly angol X Factor-felfedezett, Cher Lloyd tehetségét és hozzáállását, de a 18 éves lány azt mondja, első albuma új irányba tereli majd karrierjét.

Cher első klipje megosztotta a közvéleményt, sokan katasztrofálisnak titulálták, majd a második kislemez nagy sikert aratott. Emellett az énekesnő bizakodó: „Ó, már túl vagyok a félúton, csak hagyjuk megjelenni az albumot, és azt hiszem, sok ember véleményét fogja megváltoztatni.”

Miss Lloyd különösen két dalról, a Grow Up és a Dub On The Track című szerzeményekről beszélt: „Annyira mások, azt hiszem, sok embert fognak sokkolni. Megbélyegeztek egy-egy különös dologgal, de ezzel az albummal nem hiszem, hogy bárki is bárhová besorol majd.„

Emellett a 18 éves énekesnő azt is kifejtette, hogy belőle nem lesz ”egyslágeres" X factor-felfedezett, mint legtöbb társából. Állítja, biztos abban, hogy sikeres énekesnő válhat majd belőle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek