Starity

Csuja Imre a Jóban Rosszban új szereplője

2011. november 04. 15:03   |   Szerző: Red Lemon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Üvegtigris mára már ikonikussá vált Csokija, azaz Csuja Imre érkezik hamarosan Csillagkútra, ahol mindig történik valami. A színész most is hasonlóan ütős és harsány karaktert játszik a sorozatban: Veronka édesapját, a mindig jókedvű Guszti bácsit alakítja.

hirdetés
Csuja Imre a Jóban Rosszban új szereplője

Újabb sztár szereplő tűnik fel a TV2 sikersorozatában. November 4-én Csillagkútra érkeznek Horváth Veronka szülei, s a rezidens édesapját, Guszti bácsit, Csuja Imre alakítja. A legendás színész könnyen felvette a napi sorozattal járó lendületes munkatempót, ráadásul a forgatásokon sok ismerőssel és egy családtaggal is találkozott, amitől még jobban érezte magát a felvételek közben.

„A forgatások jó hangulatban teltek, hiszen a színészek egy részét személyesen is ismertem már. Akikkel pedig még nem találkoztam, csak a képernyőn láttam őket, azokkal is hamar megtaláltam a közös hangot. Nagyon jó dolog, hogy egy később érkező szereplő is könnyen be tud kapcsolódni egy már bejáratott szerkezetbe” – magyarázta Csuja Imre, akinek lassan egész családja feltűnik Csillagkúton. Ez azonban nem befolyásolja, ahogy fogalmaz, színészek révén csak nyomják, ami a csövön kifér.

„A lányom is szerepelt már a sorozatban, a vejemmel pedig közös jeleneteink is lesznek. Konfliktusba is keveredem vele, de hogy mi lesz ennek az oka, természetesen majd csak ősszel derül ki. Guszti bácsi amúgy sem egyszerű eset. Lendületes, vérbő, és mindig jókedvű” – árulta el nevetve karakteréről a színész, aki remekül érzi magát a Jóban Rosszbanban.

Fotó: Red Lemon Média

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek