Starity

Meisa Kuroki neon színben kínálja kislemezét

2011. november 05. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meisa Kuroki ötödik kislemezénél nagyon ügyelt a divatra, nem is csoda, hiszen Japánban őt választották meg 2010 és 2011 legjobban öltözött sztárjának.

hirdetés
Meisa Kuroki neon színben kínálja kislemezét

Mielőtt Meisa Kuroki turnéra indult, két klipet is leforgatott: az egyik már szeptemberben világot látott Wired Life címmel. A másik a Woman's Worth nevet kapta, ami december 7-én fog megjelenni, melyből már hallhattunk részletet, hiszen a Lukia reklámfilm alá vágták be.

„A Woman's Worth az egyik legpörgősebb számom, így úgy gondoltam, hogy ez alapján fogom elnevezni a legújabb kislemezemet” – nyilatkozta Meisa. És így is lett, hiszen még 2011 decemberében piacra szeretné dobni a Woman's Worth/Breeze Outot.

„Ezúttal nem csak a zenére mentünk rá, mivel a divat nagyon fontos nekem, így egy kicsit jobban odafigyeltünk arra, mit viseljek a lemez borítóján” – tette hozzá az énekesnő, aki meglepően színes ruhákban kínálja legújabb kislemezét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek