Starity

Bonnie Tyler az X-Faktorban

2011. november 06. 15:03   |   Szerző: bazsi888

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szombat este, a magyar tehetségkutatóval majdnem egy időben Ukrajna ötödik legnézettebb televíziós csatornáján is az év hangja címért versenyeztek az énekesek. Azonban a szavazatok összegzése alatt Bonnie Tyler szórakoztatta a közönséget, mint meghívott sztárvendég.

hirdetés
Bonnie Tyler az X-Faktorban

A rajongók és az ukrán STB TV (СТБ) nézők legnagyobb meglepetésére szombat este a népszerű brit rockénekesnő, Bonnie Tyler lépett színpadra az X-Faktor vagyis az Ікс-Фактор zsűrije és a tomboló közönsége elé. Az énekesnő az eredeti zenei alapra adta elő élőben 3 örökzöld klasszikusát (It's a Heartache, Total Eclipse of the Heart, Holding Out for a Hero) a közönség nagy örömére, majd a minikoncert végén az egész aréna állva tapsolta a legendás énekesnőt.

Bonnie Tyler egyébként teljes titokban érkezett meg Kijevbe, és csak szombat késő este derült ki, hogy ő lesz a sztárvendég. Az ukrán tehetségkutatóban egyébként az elmúlt hetekben Alexander Rybak és Kylie Minogue is fellépett már.

Érdekes, hogy amíg a román és az ukrán tehetségkutatóban több alkalommal lépnek fel világsztárok, addig a magyarországi tehetségkutatókba nem szoktak híres, nemzetközi előadókat meghívni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek