Starity

A Hurts tagjai hamarosan stúdióba vonulnak

2011. november 06. 18:06   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiúk november 4-én a londoni Brixton Academyn adott koncertjükkel fejezték be az európai turnéjukat, így elérkezettnek látják az időt, hogy hozzálássanak második albumuk munkálataihoz.

hirdetés
A Hurts tagjai hamarosan stúdióba vonulnak

Nemrég írtunk róla, hogy az egyre népszerűbb brit duó, a Hurts kiadja első albumának, a Happinessnek a Deluxe változatát. Ez azóta a terveknek megfelelően már meg is jelent.

Theót és Adamot már sokszor faggatták arról, hogy a rajongóknak meddig kell várniuk a második stúdióalbumra, hiszen a Happiness már több mint egy évvel ezelőtt került a boltok polcaira. A második album stúdiómunkálataira azonban eddig nem volt lehetőségük, hiszen a debütáló albumuk megjelenése óta folyamatosan járják a világot. Azonban most, hogy november 4-én a londoni Brixton Academyn adott koncertjükkel lezárult az európai turnéjuk, a fiúk is elérkezettnek látják az időt, hogy hamarosan újra stúdióba vonuljanak.

A Hurts tagjairól köztudott, hogy igényesek, és nem szeretik elkapkodni a dolgokat, főleg akkor, ha zenéről van szó. Így ennek tudatában jelenleg még nem lehet tudni, hogy az új album mikorra várható, tehát addig a rajongóknak be kell érniük a Happinesszel, és annak deluxe változatával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek