Starity

Sztárok küzdenek a gyermekek elnyomása ellen

2011. november 07. 14:02   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Számos népszerű sztár elnémul november 30-án, hogy ezzel részt vegyenek a The Vow of Silence nevű programban, amely a jogaiktól megfosztott gyermekeket támogatja.

hirdetés
Sztárok küzdenek a gyermekek elnyomása ellen

Számos országban elnyomva élnek a gyermekek és a fiatalok. Ki vannak téve a kizsákmányolásnak, a szegénységnek és a tagadásnak, de most hollywoodi sztárok segítségével szeretné őket támogatni a Free The Children alapítvány.

A The Vow of Silence nevű esemény egy adománygyűjtő és figyelemfelhívó kampány, amely több tízezer résztvevő segítségével szeretne kiállni az elnyomott gyermekek mellett. A programra bárki jelentkezhet a hivatalos weboldalon, akár egyénileg, de csoportosan is.

November 30-án kerül sor a „néma napra”, amikor a kampány résztvevői 24 órára teljesen elnémulnak. A némaság magába foglalja azt is, hogy semmilyen közösségi oldalt nem használhatnak és semmilyen formában nem kommunikálhatnak senkivel ezen a napon.

Számos sztár csatlakozott a mozgalomhoz. Joe Jonas és Nina Dobrev a rajongóik figyelmét is felhívja, hogy támogassák a megmozdulást, és vállaljanak szolidaritást az elnyomott gyermekekkel. A kampányhoz egy reklámfilm is készült, melyben a fiatalok két nagy kedvence is szerepel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek