Starity

Megjelent Cher Lloyd debütáló albuma

2011. november 07. 17:05   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

November 7-én érkezett meg a brit X Factorban feltűnt énekesnő első lemeze, a Sticks + Stones. Az albumról eddig két kislemez jelent meg, a nagy port kavaró Swagger Jagger és a Mike Posnerrel közös With Ur Love.

hirdetés
Megjelent Cher Lloyd debütáló albuma

Cher Lloyd a tavalyi angol X Factorban tűnt fel Cheryl Cole mentoráltjaként, ahol egészen a negyedik helyig jutott. A tehetségkutató alatt az énekesnő nagy népszerűségre tett szert, de megosztó személyisége miatt rengeteg utálót szerzett magának. Az X Factor után Cher rögtön elkezdett dolgozni debütáló albumán, a Sticks + Stoneson.

Az korong első dala, a Swagger Jagger a nyáron érkezett meg, és – az énekesnő nagy bánatára – a hivatalos megjelenés előtt kiszivárgott. A szám nem aratott osztatlan sikert, rengeteg negatív kritika érte, többek közt Rebecca Black Friday című slágeréhez is hasonlították. A megosztó szerzemény ezek ellenére is elérte az első helyet az Egyesült Királyságban. Az album második kislemezét, a Mike Posnerrek közös With Ur Love című dalt szeptemberben mutatták be. A szám jóval pozitívabb fogadtatásban részesült, mint az elődje. Videoklipjét október elején mutatták be, és azóta már több mint 14 milliós a nézettsége a YouTube-on. A lemez harmadik kislemeze valószínűleg a Superhero lesz majd.

A 18 éves énekesnő debütáló albuma november 7-én, ma került ki a boltok polcaira Sticks + Stones címmel. A borítóját csak nemrég mutatták be. A korongon olyan producerek működnek közre, mint RedOne, Shellback, Max Martin vagy Toby Gad. Az albumon Mike Posner mellett szerepel még többek közt Busta Rhymes a Grow Up című dalban és Carolina Liar a Beautiful People című szerzeményben. A lemezre felkerült bónuszként a Shakespears Sister Stay című száma, melyet Cher az X Factorban adott elő, mivel a lány produkcióját Simon Cowell a széria legjobbjának nevezte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek