Starity

A Kettős játszma sztárja elvesztette magzatát

2011. november 09. 17:05   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A betolakodó és a Kettős játszma sztárja, Chantal Andere október elején jelentette be, hogy második kisbabáját hordja a szíve alatt. Azonban a napokban kiderült, hogy elveszítette gyermekét.

hirdetés
A Kettős játszma sztárja elvesztette magzatát

A sorozatsztár pár hete jelentette be a vörösszőnyegen, hogy ismét kisbabát vár, és a 11. hétben jár. A színésznő 2011. november 7-én tartott egy twitcamet, ahol bevallotta, hogy elvesztette magzatát.

„Enrique és én mély szomorúsággal vettük tudomásul, hogy elveszítettük a kisbabát. Csak Isten tudja, miért történt” – mondta a 39 éves Chantal Andere, akinek ez lett volna a második gyermeke, ugyanis már van egy lánya, Nathalie.

Később a színésznő rengeteg biztató üzenetet kapott a Twitteren rajongóitól, többek közt Juan Soler felesége, Maki Soler is kifejezte részvétét a színésznőnek: „Csókollak, Chanty. Szeretünk. Velem is ugyanez történt, majd jött Azulita! Mindig csak előre nézz!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek