Starity

Csődbe mehet Snoop Dogg focibajnoksága

2011. november 08. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gazdasági világválság kihat a rapper által alapított amerikai futball-ligára is.

hirdetés
Csődbe mehet Snoop Dogg focibajnoksága

Többek között Snoop Dogg volt az alapítója a gyerekeknek rendezett amerikai futballbajnokságnak, melynek most szembe kell néznie napjaink egyik legnagyobb gondjával, a gazdasági világválsággal. A rapper egyik csapata, a Pilson Jets ugyanis fizetésképtelenné vált, így ők nem vehetnek részt a ligán.

A Snoop Youth Football League elnevezésű bajnokságon a hátrányos helyzetű gyerekek játszhatnak, akik családjai nem tudják fizetni gyermekük sportolását. A kérdéses csapat nem fizetett be egy 22 ezer dollár értékű számlát, és emiatt zárták ki őket, pedig egyesek szerint jó esélyük lett volna a végső győzelemre is. A hiányzó pénz a felszerelésük árának felel meg. A dühös, fizetségét váró beszállító cég közölte a vezető edzővel, ha a csapat megérkezik a meccsre, és játszani készül, el fogja koboztatni a mezeiket, tehát nem állhatnak ki a pályára játszani.

A dühös szülők rögtön kérdőre vonták a hiphopsztárt, mert szerintük az ő dolga lett volna rendezni a pénzügyeket és a tartozást, vagy szponzorokat keresni a csapatnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek