Starity

VV5: Attila és Péter igazi rádiós lesz?

2011. november 10. 13:01   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű rádiós szerint a villalakók közül Péter és Attila jó eséllyel befuthat a rádiós szakmában.

hirdetés
VV5: Attila és Péter igazi rádiós lesz?

Garami Gábor egy napra beköltözhetett a Való Világ 5 játékosok közé, hogy megtanítsa nekik a rádiózás csínját-bínját. A Class FM műsorvezetője maga is meglepődött azon, hogy milyen örömmel fogadták, és azt még álmában sem gondolta volna, hogy néhány igazi tehetségre bukkan.

„A játékosok nagyon lelkesek voltak a rádiózás miatt, főleg annak örültek, hogy végre zenét hallhatnak. Gergő, Csaba és Fecó igazán érdeklődtek, és az az orgánumuk is megfelelő a feladathoz. Veronika, Kinga és Seherezádé kedves, csilingelő hangjában is látok lehetőséget. Egy valódi rádióműsorban Pétert és Attilát tudnám leginkább elképzelni” – mondta el Garami.

A kívánságműsor műsorvezetője szerint a két fiú azért lenne igazán jó rádiós, mert szarkasztikus humoruk és folyamatos piszkálódásuk mindig kivált valamilyen érzelmet az emberekből. Úgy tűnik, hogy a rádiós szakmát sem kell túl sokat tanulni, hiszen pont ez a két fiú nem figyelt Gáborra, amikor ő lelkesen okította a többieket a száj és hanggyakorlatokra.

A két taktikus az elején hiába ellenségeskedett, azóta igazi bajtársakká váltak, és mindenben egyetértenek. Legújabb szórakozásuk az analfahím cikizése, vagy Attilának éppen Veronika porba tiprása Kingával szemben. Kérdés, hogy ez mikor fog viszályt szülni a két taktikázó srác közt, hiszen az összeférhetetlen sráccal ellentétben, Péter tíz körömmel védi a csókos szájú lányt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek