Starity

VV5: végleg kitiltották a villából Cristofelt

2011. november 11. 19:07   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kubai macsó nem tudta tartani a száját a villa falai között, így a szerkesztők úgy döntöttek, hogy többet nem teheti be a lábát a szerelméhez.

hirdetés
VV5: végleg kitiltották a villából Cristofelt

Cristofel hatalmas lehetőséget kapott pár héttel ezelőtt, amikor is a szerkesztők úgy döntöttek, hogy a kubai csődőrnek lehetőséget adnak arra, hogy újra bemenjen vendégként a villába. Egy feltétel volt csupán, az, hogy a fiú nem adhat át információkat a külvilágról a még játékban lévő játékosoknak.

Cris végleg elbukta a lehetőséget, hogy viszontlássa Veronikát, és esetlegesen a Való Világ műsor keretében vegye feleségül, hiszen bentlétekor célzásokat tett a kinti emberek véleményével kapcsolatban. A villalakók is úgy döntöttek, hogy többet nem akarják látni a csókos szájú lány szerelmét a köreikben, de ez még nem lett volna akadály. Azonban a műsor főszerkesztője is erre a döntésre jutott, mert Cristofel túl fontos információkat adhat át.

„Belepusztulok a saját hülyeségembe, nem tudom elmondani, mennyire sajnálom, hogy nem gondolkoztam. De az emberek hibáznak! Hogyan lehetnék jó pincér, ha nincs gyakorlatom. A nagy izgalomban úgy éreztem, hogy én is újra játékos vagyok, és nem gondoltam át, mi az, amit mondhatok, és mi az, amit nem” – vallotta be ingerülten a kubai macsó a Blikknek.

A továbbiakban tehát biztos nem gyönyörködhetünk Cris és Veronika szerelmében, de szerencsére nélkülük sem olyan unalmas a villalét. Annamari tegnap vallott szerelmet Csabának, és igazi drámának is szemtanúi lehetünk a mai adásban, hiszen Kinga kegyetlenül összetörte Attila szívét, aki azonnal elkezdett csomagolni, mert a lány Gergőt hívta helyette randevúra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek