Starity

Érkezik az újabb Demi és Selena duett?

2011. november 12. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi ismét együtt szeretne dolgozni barátnőjével, Selenával egy új közös dalban.

hirdetés
Érkezik az újabb Demi és Selena duett?

Az újabban vörösen hódító Demi Lovato ismét duettezni szeretne barátnőjével, Selena Gomezzel. A lányok először 2009-ben dolgoztak együtt, amikor megjelent első közös filmük, melynek címe Princess Protection Program, és több dalt is felénekeltek a filmzene albumra. Az albumról a One and the same című dalhoz videoklippet is készítettek, amely hatalmas sikereket ért el.

Mára már mindkét sztár karrierje beindult. Demi problémái után visszatért és töretlenül járja útját. Júliusban egy új videoklippel jött ki, mely a Skyscaper című dalhoz készült, szeptemberben megjelent új albuma, az Unbroken, sőt már turnéra készül és szerelmi élete is újra rendbe jött. Selena boldog párkapcsolatban él Justin Bieberrel, saját parfüm kiadására készül, ő volt a 2011-es MTV EMA házigazdája, sorban jelenteti meg a videoklipjeit és nem rég ért véget We Own The Night címet viselő turnéja.

Demi úgy gondolja, itt az ideje egy újabb közös dalnak, bár bevallotta, hogy jelenleg még semmi konkrét ötlet nincs. „Imádnék együtt dolgozni Selenával, mert nagyon szeretem, és ő az egyik legjobb barátom. Tök király lenne, ha megint együtt énekelhetnénk!” – mondta a Latina magazinnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek