Starity

Jason Lee feleségül vette a feleségét

2011. november 12. 23:11   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alvin és a mókusokból, valamint A nevem Earlből ismert színész 2011. november 11-én ismét feleségül vette a feleségét, Ceren Alkacot.

hirdetés
Jason Lee feleségül vette a feleségét

A 41 éves színész, Jason Lee először 2008 júliusában, a kaliforniai Norwalkban a család és a barátok jelenlétében vette feleségül barátnőjét, majd a Los Angeles-i Club Cicadában folytatták az ünneplést. Azt nem tudni, hogy kapcsolatuk megerősítése miatt, vagy csak a 11-es számhoz fűződő babona miatt, de A nevem Earl főszereplője 2011. november 11-én, Los Angelesben második alkalommal kötötte össze életét feleségével, Ceren Alkaccsal.

A házaspárnak egyébként van egy közös kislánya, Casper, aki két hónappal az első esküvő után született, illetve a színésznek az előző kapcsolatából van egy 8 éves fia, Pilot Inspektor.

Jason jelenleg az NBC-n futó Up All Night című vígjátéksorozat vendégszereplőjeként látható, illetve decemberben jelenik meg a legújabb filmje, az Alvin és a mókusok harmadik része.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek