Starity

Bagosi Alexa búcsúzott az X-Faktortól

2011. november 12. 23:11   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre fogynak az X-Faktor versenyzői. A szombat este fellépő nyolc produkció közül Bagosi Alexa bizonyult a leggyengébbnek, így neki kellett távoznia a versenyből.

hirdetés
Bagosi Alexa búcsúzott az X-Faktortól
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Szombat este az X-Faktor színpadán díjnyertes dalokkal kellett fellépniük a versenyzőknek. Már csak 8 produkció léphetett színpadra, azonban valakinek most is távoznia kellett.

A műsor nem zajlott le könnyek nélkül. Keresztes Ildikó Baricz Gergő előadásán érzékenyült el, míg Malek Miklósnak és Ördög Nórának Kocsis Tibor előadásán nedvesedett be a szeme, melyet a versenyző, elhunyt édesanyjának küldött. A vendégfellépő Wolf Kati volt, aki különleges koreográfiával adta elő legújabb számát. Malek Miklós elárulta, hogy eddig ezen az estén érezte legjobban magát, míg Nagy Feró nyíltan vállallta, hogy most nemigazán szórakozott jól.

Feró örömeit a nézők döntése sem tetézte, ugyanis az ő mentoráltját, Bagosi Alexát küldték párbajozni Keresztes Ildikó „fiával” Lil C-vel. Meglepő módon, Ildikó nem rendezett semmiféle hisztériát, vagy jelenetet. A párbajdalok eléneklése után Feró saját mentoráltja mellett tette le voksát, míg a másik három mentor Lil C-t tartotta volna bent a műsorban, így Alexának kellett távoznia a versenyből.

Jövő héten már csak hét produkció áll színpadra, és bulizós slágereket fognak előadni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek