Starity

Demi Lovato spanyol albummal készül?

2011. november 12. 23:11   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő ugyan nem beszél spanyolul, de a hírek szerint szeretne egy spanyol nyelvű albumot a piacra dobni jövőre.

hirdetés
Demi Lovato spanyol albummal készül?

A Latin Grammy Awardson színpadra lépő Demi Lovatoról az a hír járja, hogy hamarosan újabb albummal örvendezteti meg rajongóit. A november 10-én tartott díjátadón a hamarosan turnéra induló lány Pablo Alboran oldalán énekelte el a Solamente Tú című számot, és ahhoz képest, hogy a népszerű sztár állítólag soha nem tanult spanyolul, a kiejtését szinte tökéletesnek tartják.

A napvilágot látott információk szerint 2012-ben egy spanyol nyelvű albummal szeretne előrukkolni a jelenleg vörösen hódító sztár. A szóvívője ugyan még nem erősítette meg az információkat, de a Skyscraper című dal spanyol nyelvű megjelenése okot adhat a bizakodásra.

A Rascacielos címet viselő szám mellett, a Selena Gomezzel is újabb duettet tervező énekesnő eddigi slágerlistás dalai kapnának helyet az albumon, köztük a Remember December és a Don't forget is, de új felvételeket is terveznek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek