Starity

Zoe Saldana felbontotta eljegyzését

2011. november 13. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egyik legszexibb és legkedvesebb színésznő, Zoe Saldana tizenegy évig volt Keith Britton kedvese, a napokban viszont szakítottak.

hirdetés
Zoe Saldana felbontotta eljegyzését

Minden idők egyik legsikeresebb filmje, az Avatar egy csapásra szupersztárokká tette a benne szereplő színészeket. Nem volt ez másképp Zoe Saldanával sem. Az aranyos és szerény színésznő azonban egyáltalán nem változott a hírnév hatására, s Keith Brittonnal való kapcsolatába sem zavart be a média. Most azonban eggyel kevesebb boldog és példaértékű pár van Hollywoodban: Zoe és Keith ugyanis felbontották az eljegyzésüket. Tizenegy évig tartottak ki egymás mellett, az esküvőt pedig jövőre tartották volna.

A szakítás pontos oka ismeretlen, a rosszmájúak szerint Zoét is elhódította egy hollywoodi szívtipró. A színésznő és Keith azonban mégis tartják a kapcsolatot, ugyanis ketten egyengetik továbbra is a My Fashion Data Base site-ot, így voltaképpen üzlettársak maradnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek