Starity

Új dallal jelentkezik a Swedish House Mafia

2011. november 13. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Swedish House Mafia és a Knife Party közös dalt jelentetett meg Antidote címmel. A premier a BBC Radio 1-on volt az év azon napján, amikor csupa egyes töltötte ki a dátumot.

hirdetés
Új dallal jelentkezik a Swedish House Mafia

Új kislemezzel jelentkezett a Swedish House Mafia. A svéd trió előző kislemeze is hatalmas sikereket aratott, ám a tegnap bemutatott szerzeménytől még ennél is jobb visszajelzéseket várnak.

A három tag, Axwell, Steve Angello és Sebastian Ingrosso még gyermekkorában találkozott egymással Stockholmban, ám napjaink egyik legsikeresebb house bandája csak 2008 végén alakult meg. Első nagylemezüket 2010-ben adták ki Until One címmel, amely az Egyesült Királyságban aranylemez lett. Idén májusban jelent meg a Save The World, amely Amerikában tarolt: több hétig volt a dance-lista első helyén, ám egyes európai országokban is szép eredményeket mutatott – a magyaroknak is különösen tetszett, ötödik lett a Rádiós Top 40-en.

A Save The World sikerei után talán még nagyobbakra számíthat az új dal, amelynek Antidote a címe, s tegnap éjjel mutatták be a BBC Radio 1-on, Annie Mac műsorában. A májusban és a tegnap megjelent szerzemények egy új albumon, a One Night Standen lesznek hallhatóak, amely nem is olyan sokára, decemberben jelenik meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek