Starity

VV5: ismét az ügyvédnő megy párbajozni

2011. november 13. 23:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Öt szavazattal ismét Eszter kapta a legtöbb jelölést a vasárnap esti kiválasztáson. A jogász egyszer már visszajött, jövő héten ismételhet.

hirdetés
VV5: ismét az ügyvédnő megy párbajozni
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A Való Világ 5 harmadik párbajának is Eszter lesz az egyik résztvevője. Bár ezen a héten kevesebb jelölést kapott, még mindig épp eleget ahhoz, hogy fölényesen nyerje a kiszavazást. Öt villatársa – Fecó, Attila, Gergő, Csaba és Péter – rakta rá a jelet, így ő lesz az, aki megnevezheti a párbajellenfelét szerdán.

Ha folytatódik az idei szériában megszokott rendszer, akkor felköltheti a gatyáját az, akit Eszter párbajra hív, hiszen a villalakók legnagyobb bánatára eddig mindig a kihívót küldték vissza a nézők. A második párbajon Dya, az elsőn pedig a kubai skalpvadász, Cristofel maradt alul, akit a rajongók még egyszer ugyan visszajuttattak a villába egy kis szex reményében, de sajnos szabályszegése miatt végleg kitiltásra került a luxusbörtönből.

A jogászlány az utolsó jel felrakása után pityeregni kezdett és még eljátszotta a szegény kiközösített villalakó szerepét. Balázsnak, csak annyit mondott szipogva, hogy „a múltkor kidobtak, visszajöttem az ajtón, most megint kidobtak, majd megpróbálok visszamászni az ablakon.” Kíváncsian várjuk, hogy sikerül-e neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek