Starity

Lady Gaga levágott fejjel lépett színpadra!

2011. november 14. 08:08   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grammy-díjas énekesnő újabb botrányos előadással készült. Gaga vasárnap este lépett fel a brit X-Faktorban, ahol levágott fejjel adta elő Marry The Night című új kislemezdalát.

hirdetés
Lady Gaga levágott fejjel lépett színpadra!

Lady Gaga ismert megbotránkoztató és extrém előadásairól. Fellépett már többek közt kopaszon, férfiként, tüzelő mellel, a 2009-es MTV Video Music Awardson pedig elvérzett a színpadon. Az excentrikus énekesnő jelenleg legújabb, Marry The Night című kislemezét népszerűsíti, így fellépett vasárnap a brit X-Faktor 8. szériájában is.

Az előadás során Gaga különös jelmezben lépett színpadra, mely olyan hatást keltett, mintha az énekesnő saját kezeiben tartaná levágott fejét. A botrányos fellépésnek valószínűleg nagy visszhangja lesz majd, bár az előadásban a Lady ismét megmutatta, hogy elképesztő hangja van.

A Marry The Night várva várt videoklipjét október elején forgatták le New Yorkban, aminek rendezője – sokak nemtetszését kiváltva – ismét maga az énekesnő volt. A videó valószínűleg heteken belül megérkezik, és Gaga nemrég azt is elárulta, hogy ez lesz az eddigi leghosszabb klipje. A közelgő kisfilmben valószínűleg szerepe lesz az óriási holddíszlettel előadott MTV EMA-fellépésnek, és a mostani morbid X factoros fellépésnek is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek