Starity

Magyarországra érkezett a sorozatkirálynő!

2011. november 14. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Cool Tv és a Sorozat+ meghívására Budapestre érkező Gabriela Spanicot több száz rajongó várta vasárnap este a reptéren. A Paula és Paulina sztárját végre személyesen is megismerhetik a magyar tévénézők.

hirdetés
Magyarországra érkezett a sorozatkirálynő!
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A Cool és Sorozat+ meghívására vasárnap kora este érkezett Gaby Spanic Budapestre, nagy meglepetésére rajongók tömege fogadta a reptéren. A színésznő kedvesen köszöntötte az érdeklődőket, és számos autogramot kiosztott. Megérkezése után Spanic a Le Meridien hotelhez hajtott, ahol a bejáratnál már szintén rajongók várták. Minden sztárallűrtől mentesen viselkedett az este folyamán, nem volt semmilyen extra kérése a hotel felé sem. Az elnöki lakosztály erkélyéről gyönyörködhet a csodálatos budapesti látképben itt tartózkodása alatt.

Két leghűségesebb magyar rajongóját név szerint üdvözölte. Andi és Dóri már négy éve állnak kapcsolatban a színésznővel, de személyesen csak most találkoztak. A lányok a Paula és Paulina sorozatban szerették meg Gabyt, és azóta folyamatosan tartják a kapcsolatot. Az ikrek ajándékokkal kedveskedtek a művésznőnek, aki annyira közvetlen volt velük, hogy a lakosztályába is meginvitálta őket.

Azoknak, akik nem tudtak eljönni a reptérre, és szeretnének személyesen találkozni a sorozatsztárral, nincs más dolguk, mint eljönni a csütörtöki közönségtalálkozóra, amelyre 17.30-tól várják az érdeklődőket a Köki Terminál Bevásárlóközpontba.


Fotó: cooltv.sajtoklub.tv/Horváth Péter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek