Starity

Folytatódik az Adele- és Lady Gaga-rajongók harca

2011. november 15. 09:09   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két népszerű énekesnő rajongótábora a Twittert használja arra, hogy folytassa a régóta zajló oda-vissza mondogatásokat, amelyben a másik tábor kedvencének előnytelenségeit és gyengeségeit használják ki a gyerekes becsmérlések érdekében.

hirdetés
Folytatódik az Adele- és Lady Gaga-rajongók harca

A két énekesnő, Adele és Lady Gaga rajongótábora már régóta arra használják a közösségi portálokat, többek között a Twittert, hogy egymásnak üzengessenek, és sértő szavakkal illessék a másik tábor kedvencét.

Gaga támogatóinak, a Little Monstereknek Adele súlya a kedvenc témájuk, így a legutóbbi poénosnak szánt beszólásuk az, hogy az Anyaszörny azért nem viselt húsruhát az idei MTV Video Music Awardson, mert rettegett attól, hogy Adele megeszi őt.

A brit énekesnő azonban jól érzi magát a bőrében – és műtétje után is egyre jobban van –, így a Szörnyecskék talán csak azért viselkednek így, mert félnek, hogy Adele a legközelebbi díjátadón több díjat zsebel be, mint a Born This Way énekesnője.

A Little Monsterek azzal is teleszórták az internetet, hogy Adele azért mondta le az idei hátralevő fellépéseit, mert alig fogytak a jegyek. Azonban köztudott, hogy nem csak Gaga, de Adele is az esetek túlnyomó többségében teltház előtt szokott énekelni.

De a kis szörnyecskék akkor estek át a ló túloldalára, amikor a Rolling In The Deep énekesnőjéről kiderült, hogy bevéreztek hangszálai, majd elterjesztették, hogy torokrákja van. Ezeket a rágalmakat már a levágott fejjel színpadra lépő énekesnő kiadójának szóvivője sem hagyhatta szó nélkül: &bdquo Lady Gaga nem hagy jóvá semmilyen szóbeli, vagy fizikai megfélemlítést sem, mert az szemben áll mindennel, amit ő képvisel. Néhány rajongó cserbenhagyta őt akkor, amikor ilyeneket kezdett el terjeszteni.” Az éppen gyógyulófélben lévő énekesnő képviselete azonban nem óhajt nyilatkozni a két rajongótábor közötti online harcról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek