Starity

George Clooney: „Öngyilkos akartam lenni”

2011. november 15. 09:09   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

George Clooney a 2005-ös Sziriana című film forgatása során szerzett olyan súlyos gerinc-sérülést, hogy a kórházi lábadozása során az öngyilkosság is megfordult a fejében.

hirdetés
George Clooney: „Öngyilkos akartam lenni”

Az élet filmsztárként sem mindig könnyű. Intenzív előkészületek, kemény munka, és a kockázatok vállalása az akciófilmeknél. Elég egy rossz mozdulat, és még a világ legismertebb sztárjait is érhetik súlyos balesetek.

George Clooney 2005-ben forgatta a Sziriana című filmjét, amikor az egyik jelenet forgatása során súlyosan megsérült a gerince. A színész a Rolling Stone magazin címlapsztorijához készült interjúban beszélt a történtekről, és elmondta, hogy még az is megfordult a fejében, hogy véget vet a saját életének.

„Eljutottam arra a pontra, hogy azt gondoltam, így nem tudok tovább élni. Egy kórházi ágyon feküdtem, infúziós cső állt ki a karomból, nem tudtam mozogni és úgy fájt a fejem, mintha három hétig stroke-om lett volna. Ekkor kezdtem el azon gondolkodni, hogy valami drasztikusat teszek, csak vége legyen” – nyilatkozta az 50 éves George.

A történet szerencsére happy enddel ért véget, hiszen Mr. Clooney sérülését egy sikeres műtéttel orvosolták, valamint a Sziriana című filmben nyújtott alakításáért elnyerte a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar-díjat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek