Starity

VV5: fény derült Fecó súlyos betegségére!

2011. november 15. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Villatársai számára már egyenesen irritáló kezd lenni Fecó furcsa viselkedése. Az öltönyös családapa azonban nem direkt nevetgél a komoly dolgokon: kényszernevetéssel küzd.

hirdetés
VV5: fény derült Fecó súlyos betegségére!

A Való Világ 5 játékosa már nem egyszer rúgta össze a port a többiekkel csak azért, mert bárgyún vigyorgott. Mikor Fecóra támadnak a villalakók, ahelyett, hogy visszavágna csak mosolyog, ami méginkább felidegesíti társait.

„Irritáló vagy, amikor elvicceled a komoly dolgokat” – mondta Vera a mindig mosolygó Fecónak, akinek Eszter mondta először, hogy amit csinál, az nem más, mint egyfajta kényszernevetés. Ez pedig egy valójában létező, súlyos idegrendszeri betegség.

A patológiás vagy kényszernevetést a központi idegrendszer károsodása okozza és a páciens reflexszerű nevetési rohamoktól szenved anélkül, hogy érzelmi élményt átélne – írja a szakirodalom a témával kapcsolatban.

Fecó ezeket a helyzeteket nagyon kínosan éli meg, és bármennyire is próbálja leplezni, hogy képtelen másképp reagálni a váratlan helyzetekre, folyton csak elvörösödik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek