Starity

Megfosztják koronájától Szunai Lindát?

2011. november 15. 19:07   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban olyan hírek röppentek fel, melyek szerint megfoszthatják koronájától a Miss World Hungary 2011 címet viselő Szunai Lindát, mivel a Magyarország Szépe Kft. nem találja méltónak őt ehhez a címhez.

hirdetés
Megfosztják koronájától Szunai Lindát?

Szunai Lindát július 14-én válaszották meg hazánk szépének, ezzel a fiatal lány képviselhette országunkat a Miss World szépségversenyen, melyet Londonban rendeztek meg november 6-án. Sajnos azonban a lány nem jutott be a legszebb 15 közé sem.

A napokban olyan hírek röppentek fel, melyek szerint elvehetik a koronát a Miss World Hungary 2011 címet viselő lánytól. A Magyarország Szépe Kft. méltatlannak találja a 18 éves szépségkirálynőt ehhez a címhez, ezért már tárgyalásokat folytat azért, hogy visszavehessék a koronát – írja a Stop.

Hajdú Péter szerint Linda hatalmas hibát követett el azzal, hogy nem konzultált az itthoni szakemberekkel a világdöntő előtt. Elmesélte azt is, hogy sokkal nagyobb eséllyel indult volna a londoni versenyen, ha kikéri a szakértők véleményét. A legnagyobb problémának az bizonyult, hogy a lány hátrafogott hajjal jelent meg a döntőn, amin Hajdú Péter és Zsidró Tamás is kiakadt.

„Meg sem kérdezte, milyen frizura állna jól neki. Linda óriási hibát követett el, és ennek tudható be, hogy nem került be az első tízbe, vagy akár az első ötbe” – mesélte a a Szépségkirálynő műsor producere.

Az idei Miss World Hungary elmondta, hogy családja véleményét kérte ki a frizurájával kapcsolatban, és egy angol fodrász készítette el azt. „Két órát ültem a fodrászszékben, és kikérem magamnak, hogy úgy beszéljenek róla, mintha ez egy két perc alatt összecsapott hajviselet lett volna.”

Linda állítja, harcolni fog azért, hogy ne vegyék el tőle a koronát. Szeretné bebizonyítani, hogy ő igenis méltó a Miss World Hungary címre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek