Starity

Zimány Linda majd a gyerekeinek főz

2010. március 30. 15:03   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A műsorvezető, modell, énekesnő nem áll sűrűn a tűzhely mögé. A főzés jelenleg még nem az ő világa.

hirdetés
Zimány Linda majd a gyerekeinek főz

Zimány Linda ma este újra fakanalat ragad, ugyanis a Vacsoracsatában Esztergályos Cecíliát, Héder Barnát, Selmeczi Tibort és St. Martint látja vendégül. A műsorvezető-modell örült a felkérésnek, és mivel egyszer már részt vett a gasztro reality-ben, ezúttal kevésbé izgult.

- Nagyon klassz csapat jött össze! Igaz, az elején attól tartottam egy picit, hogy más generáció vagyok, mint a többiek, de semmi gond nem volt, már az első este remek volt a hangulat. Olyan ételt választottam, amit nem nehéz elkészíteni, jól is sikerült, úgyhogy szuperül éreztem magam.

Linda nem túl gyakran áll a tűzhely mögé, de időnként párját meglepi egy-egy finom étellel.

- Most is megcsináltam neki a Vacsoracsatás menüsort. De mire megvettem a hozzávalókat, nyolc helyen kellett vásárolnom. Nekem sajnos nincs annyi időm, hogy mindennap főzzek, ezért csak nagyon ritkán szoktam. Ha valami komoly menüt választok, az sokba is kerül, akkor jobban jövök ki, ha rendelünk valamit. Ráadásul alig vagyunk otthon, másnap nincs aki megegye, ami megmarad, én pedig nem szeretném kidobni az ételt. Reggel elmegyünk, este 11-kor érünk haza, akkor már nem is szoktunk vacsorázni. Általában délután négykor eszem utoljára, valami salátát. Tartom magam a mondáshoz: „Reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj úgy, mint egy polgár és vacsorázz úgy, mint egy koldus.” Hétvégén azért összedobunk ezt-azt, de rendszeresen főzni akkor fogok, ha majd lesz gyermekem.

Ez azért még várat magára, Linda azt mondja, házasságot és családalapítást csak a távolabbi jövőben tervez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek