Starity

Whitney Houston szerint Jordin tökéletes

2011. november 17. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zene- és filmipar egyik legnagyobb legendája jelenleg javában forgatja új filmjét, melynek másik főszerepében Jordin Sparks lesz látható. Whitney elismerően nyilatkozott a 21 éves sztárról.

hirdetés
Whitney Houston szerint Jordin tökéletes

Whitney Houston és Jordin Sparks közös filmjének forgatása már javában zajlik. A hírek szerint minden remekül alakul, nemrég pedig elkészültek az első interjúk a két főszereplővel, és kiderült, hogy Whitney odavan Jordinért.

Immáron nem kell aggódni a rajongóknak, hogy milyen a viszony a két sztár között. Olyannyira jóban vannak, hogy Houston „mama öleléseket” osztogat.

Jordin Sparks egyszerűen tökéletes! – jelentette ki a 48 éves díva, aki hosszas keresgélés után találta meg Sparkle karakterének megformálóját, hiszen eredetileg Aaliyah lett volna Sparkle. – Tudja, mit hogyan kell csinálni. Olyan hangja van, mint egy angyalnak. Szerintem Sparkle karaktere megmutatja a világnak, hogy az, akit beválasztottak az American Idolba, és meg is nyerte, mennyire tehetségesen kezeli a dolgokat” – áradozott az I Will Always Love You énekesnője.

A két sztár elárulta, hogy a forgatások alkalmával barátokká lettek. Egyesek szerint az interjúk során is olyanok voltak, mint anya és lánya. A forgatások, de az összeolvasások sem telnek egyhangúan, hiszen vannak vicces, illetve aranyos pillanatok is: „Volt egy pillanat, amikor ránéztem Jordinra, és ő annyira édes, annyira jó volt” – mesélte, miközben végig szeretetteljesen simogatta az American Idol legfiatalabb nyertesének karját.

Jordin természetesen kicsit zavarba jött, és fülig érő mosollyal hallgatta a számára is példakép válaszait. Mrs. Sparks próbálta viszonozni a kedves szavakat, és elmondta, hogy fantasztikus dolognak tartja, hogy egy olyan valaki, aki már szinte mindent elért, még mindig teljes erőbedobással áll a dolgokhoz. Jordin szerint Whitney fenomenális.

Jó látni, hogy a két tehetséges sztár ennyire jó viszonyba került. Bizonyára ez a forgatásoknak is csak a javára válhat, és a film, mely 2012-ben jelenik meg, érdekesnek ígérkezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek