Starity

Marie Mai odavan Ashley Tisdale stílusáért

2011. november 18. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Marie Mait egy francia újságnak adott interjújában a divatról kérdezték, s elárulta, hogy imádja Ashley Tisdale öltözködését.

hirdetés
Marie Mai odavan Ashley Tisdale stílusáért

A híres kanadai énekesnő a minap adott interjút a LOULOU magazinnak, amiben a kedvenc sztárjairól faggatták. Saját bevallása szerint imádja az olyan hírességeket, akik nem félnek kísérletezni a külsejükkel. Végül bevallotta, hogy az ő imádott celebje Ashley Tisdale. Viszont leszögezte, hogy zeneileg egyáltalán nem szereti:

„Szeretek készülődni, főleg egy-egy rendezvényre. Az én példaképem öltözködés terén a HSM csillaga, Ashley Tisdale. Néha egyedi a sítlusa, de általában tudja, hogy mit mivel jó hordani. Igaz, én is szeretem a márkás ruhákat, viszont nem szoktam olyanokban járni. Sokszor tőle nyerek ihletet, hogy holnap, vagy éppen ma mit vegyek fel, viszont a zenéjét nem szeretem, mivel szerintem túl orrhangja van, igaz lehet, hogy másnak meg pont az tetszik. Ő az egyedüli olyan kedvencem, akit már régóta szeretek és figyelemmel követem is” – mesélte Marie.

Az interjú után az énekesnő elmondta, hogy most pár hónapig visszavonul, mivel nekiáll harmadik klipjét forgatni, amit Párizsban fognak felvenni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek