Starity

Teljesült Bagosi Alexa kívánsága

2011. november 17. 18:06   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alexa minap a Madách Színházban járt a kiesése után. Találkozott Gallusz Nikivel, Szente Vajkkal és Szirtes Tamással is, akik körbevezették a színházban, és rengeteg kulisszatitkot megtudhatott tőlük.

hirdetés
Teljesült Bagosi Alexa kívánsága

A 21 éves aranytorkú édesanya szombaton esett ki az X-Faktorból. Alexa minap a Madách Színház zegébe-zugába is beleshetett a TakarékPont jóvoltából, akik az eddigi kiesetteknek egy kérését teljesítették.

Alexa nagyon fel volt dobva, mikor Gallusz Nikivel, Szente Vajkkal és Szirtes Tamás tanár úrral találkozott, akik beavatták a színház kulisszatitkaiba. Egészen a díszítéstől kezdve az öltözőkön át sok meglepetésben volt része. El volt varázsolva, hiszen ő is nagyon szereti a színház világát, és rendkívül boldog volt, hogy ilyen tehetséges emberek kísérhették végig a színház belsejében. Sőt, a TakarékPonttól két kacsaperselyt is hazavihetett a gyermekeinek.

Ennek ellenére is nehéz lehet elfogadni, hogy már tovább nem versenyezhet, de rengeteg felkérése van, és karrierjét szeretné a csúcsra emelni, amelyben nagy segítségére van Nagy Feró is, illetve nemrég közölte a hivatalos Facebook-oldalán, hogy szeretné folytatni az éneklést, de ahhoz az kell, hogy továbbra is támogassuk őt. Sok szerencsét kívánunk neki a továbbiakban!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek