Starity

Női műsorvezetőpáros tereli a csillagokat

2011. november 18. 09:09   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hatalmas újítással tér vissza tavasszal a Csillag Születik, hiszen Ördög Nóri mellett jövőre nem egy fess férfiember fogja szórakoztatni a közönséget.

hirdetés
Női műsorvezetőpáros tereli a csillagokat
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A tehetségkutató műsorok során már szinte megszokottá és kötelezővé vált a női-férfi műsorvezető párosítás. Ezt a sort idén az X-faktor törte meg, ahol Ördög Nóra már egyedült állt a kamerák kereszttüzében. Úgy tűnik, hogy magányosan mégsem az igazi, hiszen a tavasszal újra induló Csillag Születik című műsorban ismét ketten köszöntik a közönséget.

Múlt hét szombat óta mennek a találgatások, hogy vajon ki az a fiatalember, aki mellett Nóri nyugodtan újra magas sarkú cipellőbe bújhat. Tegnap este fény derült rá, hogy nem egy jó kiállású, sármos férfit kap társul a csinos műsorvezető, hanem egy jól ismert hölgyet, méghozzá Lilut. Hazánkban még soha nem volt példa rá, hogy két női sztár vezessen egy ekkora érdeklődést övező műsort.

„Nagyon örülök annak, hogy jövőre Liluval közösen vezethetem a Csillag Születiket. Korábban dolgoztunk a Reggeliben, bár sajnos csak keveset lehettünk együtt a műsorban. Mikor azonban volt erre lehetőségünk, az már-már ünnepi alkalomnak számított, így nagyon élveztük a közös munkát. De arra ne számítsanak a nézők, hogy nagyon csajos lesz a műsor és csak a tűsarkakról szól majd. Lilunak nagyszerű humora van, így szerintem tökéletes párost alkotunk” – mondta el Ördög Nóra.

hirdetés

A szőke anyuka is örül a lehetőségnek, hiszen elmondása alapján már számtalanszor szerettek volna együtt dolgozni egy nagyobb projektben is. A tehetség sokszínű, ahogyan ez jövő tavasszal, az RTL Klub Csillag Születik című műsorában is kiderül. A csatorna pedig már várja a jelentkezéseket a show weboldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek